Hem till  Hem till Thuja-Hill...  
I Bohuslän på en kulle bland tujor och enar ligger Kennel Thuja-Hill. Här föder vi upp dvärgspetsar av finaste ursprung.

Jag som är innehavare av kenneln heter Anne-Lill och jag älskar djur och natur. Redan som barn föddes mitt intresse för hundar. Vi hade flera olika jakthundar och jag följde ofta med min far ut i skogen för att jaga.
Lärde mig då mycket om hur hundar fungerar och att de verkligen är människans bäste vän och trogne följeslagare. Min första egna hund hette Sicko och var en blandning mellan collie och tax. Han var min älskling i 11 år. Efter honom var det Norska skogkatter, Japanska silkeshöns och så vidare.
År 1992 hade jag nöjet att göra en ny bekantskap, nämligen en svart dvärgspets. Denna lilla varelse var det underbaraste jag någonsin skådat.
Den var pigg, alert och charmade mig totalt med sin eleganta gång och yviga päls. öronen var pyttesmå och satt tätt tillsammans på huvudet. År 1997 köpte jag min första dvärgspets, en röd tikvalp.
Sedan utökades familjen ytterligare och nu finns här fyra tikar, plus valparna som finns kvar tills de får nya hem.
Hundarna är självklara familjemedlemmar som upptar stor del av min tid. Varje dag tar vi två långa skogspromenader, vilka uppskattas av både mig och hundarna.